Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Две новини има и при акробатиката. Едната - много..

Две новини има и при акробатиката. Едната - много добра но другата обаче е изключително неприятна

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 4613 пъти Времетраене: 04:55
Дата: 28.06.10, 21:04 Категория: Местни
Две новини има и при акробатиката. Едната - много добра но другата обаче е изключително неприятна
Коментари
#1 Guest , 28.06.10, 23:47 (преди 14 години)
Аватар Преди две години кмета абдикира от баскетбола, сега зарязва футбола,акробатиката е отдавна зарязана, така че това са резултатите от кметуването на великия ни новаченец. Жалко за тези деца , които са постигнали толкова много и сега остават без любимия си спорт,дори без да ги потупат по рамото.
#2 Guest , 29.06.10, 09:51 (преди 14 години)
Аватар Браво Пешо,така така!
#3 Guest , 29.06.10, 14:59 (преди 14 години)
Аватар Тренирах осем години акробатика, но както каза треньорката това не са нормални условия. Случвало ми се е зимата да нося термометър, който показва -16 / -18 градуса... случвало ми се е да ми пада до крака мазилка... При тази температура неможе да се трениера .. ръцете и краката ни буквално замръзват, а от това следва, че неможем да имаме силен хват защото просто не можем да стиснем и след това идват травмите.. Треньорката е направила толкова много за този спорт, положила е страшно много усилия и сега понеже в нашия град за спорт се взима само баскетбола, акробатиката замира, а ние сме донесли толкова много златни медали на Ботевград... Ние сме представяли страната на европейски и световни турнири, а сега всичко загина. Наистина много жалко.
#4 Guest , 29.06.10, 17:19 (преди 14 години)
Аватар Не забравяйте че кмета преди две години заряза баскетбола, и ако сега има отбор и успехи е въпреки кмета, други хора се заеха с издръжката на този спорт. Този кмет обича само себе си , харчи само за себе си и нищо друго не го интересува. За два мандата спорта в града се срина - няма да има футбол , няма да има и акробатика, няма да има и инвеститори които да се спрат в този град. Това е дело на Г. Георгиев.
#5 Guest , 30.06.10, 13:09 (преди 14 години)
Аватар Момичета, Добринке, получихте поздравително ръкостискане от кмета от телевизионния екран. Това ли е наградата за вашия всеотдаен труд.
#6 Guest , 03.07.10, 16:30 (преди 14 години)
Аватар мисляя че ее това .. Много щастлив
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: