Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Изявление на Иван Гавалюгов - кмет на община Ботевград

Изявление на Иван Гавалюгов - кмет на община Ботевград

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Най-популярните клипове (2 седмици)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 2321 пъти Времетраене: 14:23
Дата: 01.03.19, 20:48 Категория: Местни
Изявление на Иван Гавалюгов - кмет на община Ботевград
Етикети
Коментари
« предишна12следваща »

#11 Guest , 03.03.19, 10:30 (преди 5 години)
Аватар Това е българската действителност....опити за разчистване на пътя за ДЕПУТАТА С КРИМИНАЛНО МИНАЛО да се докопа до кметския стол и да разкости общината, както го стори неговия съмишленик и визуално подобие - Тухлата. Мислещите и интелигентни хора подкрепят настоящия кмет и всичките ви опити да търсите под вола теле още повече подкопават почвата под краката ви.
#12 Guest , 03.03.19, 11:02 (преди 5 години)
Аватар Идват пари от европейски проекти, спечелени при настоящото управление на общината! Само че някои се притесняват, че ако настоящият кмет бъде преизбран, няма да има пари за партийната касичка. Затова трябва доверен човек! Демек - крадец и подлец! Разчистват му пътя. Иначе, с честни избори, няма как да бъде избран! О тас зависи да не допускаме дребосъците с нагли мутри в общинската власт!
#13 Guest , 04.03.19, 21:12 (преди 5 години)
Аватар гелосания се меси навсякаде вкючително и в образованието,без да разбира нещата защото толкова му е капацитета,така той бие по себе си и по ГЕРБ като цяло,умен е колкото една кокошка.
#14 Guest , 05.03.19, 14:19 (преди 5 години)
Аватар Оказа се, че правешко - руския олигарх Валентин Златев и компания са по жалки и недостойни от тульо и компания ????????

Обаче трябва да е ясно на всички замесени в този пъклен план, че вместо да му извадят очите на Гавалюгов, то ще му изпишат веждите, ЗАЩОТО колкото и да са лукави няма да могат да заблудят най важния - суверена, като изфабрикуват несъществуващ конфликт на интереси в нещо което няма нито конфликт нито интереси, още по малко нанесена щета !!!!!!!!

От този пъклен план ще се разбере това което всички знаем, а именно, че Гавалюгов е чист и честен, а клюновете са завистливи, лъжливи, крадливи, злобни и алчни същества !!!!!!!

С тези си действия това сдружение "клюнове и сие" ще допринесе за увеличаване на подкрепата за кмета Гавалюгов и омразата за въпросното сдружение !!!!!!!!
« предишна12следваща »

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: