Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Общинският съвет прие нова електронна система за прием..

Общинският съвет прие нова електронна система за прием в детските градини и ясли в община Ботевград

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Коментирани клипове (2 седмици)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 1525 пъти Времетраене: 07:22
Дата: 18.04.20, 20:11 Категория: Местни
Въвежда се и принципът на райониране на детските градини и ясли. Другата новост е , че в градините няма да има яслени групи, а в Ботевград ще има две детски ясли – сегашната Здравец и новата Детелина, на улица Цар Самуил.

Коментари
#1 Guest , 23.04.20, 09:43 (преди 4 години)
Аватар Г-ЖО Граматикова, трябва ли постоянно да влизаме в страницата на Община Ботевград за да видим какво качвате там????Безумието ви е пълно. И това е нещо което трябваше да мине през обществено обсъждане
#2 Guest , 24.04.20, 13:07 (преди 4 години)
Аватар Цялото интервю е безумие. И не е вярно, че се противим на всичко ново Г-жо Граматикова, а се противим на безумието и глупостта на хората измислили тези правила. Аз съм с две деца, хайде вие ми обяснете как ще заведа едното в единия край на града и другото в другия??? Без автомобил. Или сме длъжни да имаме и коли. Вие имате ли деца за да давате малоумните си становища и знаете ли как се води едно дете на 2г. в на 2км. разстояние в дъжд или сняг????
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: