Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Трейлъри » A River Runs Through It Trailer

A River Runs Through It Trailer

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави Свали

Клипове в категория Трейлъри (Всички)

Информация
Качил: MonsterInc. Видяно: 2688 пъти Времетраене: 04:05
Дата: 06.05.09, 21:29 Категория: Трейлъри
Монтана, началото на века. В затънтения щат, сред величествената природа хората се борят за оцеляването си. В семейството на местния презвитериански свещеник се предават стародавни традиции, в които се възпитават и невръстните им деца. Но над всичко стои религията и страстта към риболова. Бащата развива своята жизнена философия, в която има хармония и доброта, милосърдие и вяра в човешкия дух...

Това е много интересна екранизация на новелата на Норман Маклийн, в която Робърт Редфорд открива актуални послания. Изпълнен с носталгия по един отминал свят на хармония и доброта, филмът е филисофско есе за смисъла на човешкото съществуване. Проследявайки живота на едно семейство, филмът говори за ценностите в живота на едно поколение американци. Техният дух и идеали, техният бит и дребни житейски радости са разкрити в развитие. Но авторите не се умиляват по този вече изгубен свят. Те го превръщат в еталон, с който днес можем да съизмерваме нашите идеали. Впечатляваща е високата кинематографична култура на създателите на филма, който респектира. И още нещо, "Там тече река" ще бъде откритие за почитателите на Робърт Редфорд.
Коментари

Няма публикувани коментари.

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: