Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

За реклама

От м. септември 2007 година функционира нашият сайт botevgrad.com, който е таргетиран към всички Интернет потребители в региона на Ботевград, Правец и Етрополе. Основен приоритет на този уеб портал е да предоставя възможност посетителите му да получават бърза, коректна и интересна информация от местен характер, а така също и интересни новини от България, света и IT сферата, като потребителите са насърчени да ги коментират и да изложат техните виждания. Предвидили сме възможност посетителите да коментират почти всичко публикувано на сайта, а в допълнение с разнообразните анкети се получава отлична интерактивност при използването на botevgrad.com.

Силен акцент сме поставили и върху възможността всички потребители да могат да публикуват БЕЗПЛАТНО малки обяви в няколко категории (автомобили, имоти, работа и други) с прикачени снимки и т.н., което се използва широко (към ноември 2007, само два месеца след стартирането на сайта има публикувани над 1200 обяви!).

    Популярна е и секция „Забавно”, в която потребителите могат да разглеждат и публикуват подбрани интересни и забавни картинки и вицове. В секция „Каталог” пък ще бъдат поканени да участват всички местни фирми и организации, които ще имат възможност за разширено представяне със снимкови галерии и т.н.

    От юни 2008 е активна и секцията videos.botevgrad.com, където всички посетители на сайта могат да видят видеоклипове отразяващи местни новини, репортажи и предавания, а така също и любопитни клипчета на разнообразна тематика.

    Екипът на изданието наброява 9 човека, от които четирима журналисти, двама администратори и трима модератори, които следят за актуалносттана информацията и добрия тон в дискусиите на потребителите.

    До момента посещенията на сайта нарастват лавинообразно, като към юли 2008 г. дневните посещения (visits) надхвърлят варират между 7500 и 14500, а уникалните посетители са между 4000 и 6500, като включват представители на всички възрастови групи и социално положение! Броя на презарежданията на страницата варира от 30 000 до около 45 000 на ден.


Моля свържете се с отдел маркетинг: reklama@botevgrad.com или на телефони - 0723/93333, 0723/93000 или 0897/941609 за да получите повече информация за нашите изгодни условия за реклама.


Ред и условия за предоставяне на реклама за отразяване на предизборна кампания във връзка с провеждане на избори за народни представители на 09.06.2024 в сайта Botevgrad.com