Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Информация за потребителя - antana

Потребителско име:antana
Име:Господин alcho Anatanov
Статус:потребител / активен
Възраст:49 години
Регистриран на:04.05.13, 17:25 (преди 7 години)
Брой качени клипове:0
Брой коментари в клипове:4


Коментарите на antana:


antana, 23.01.2014, 22:58:36 (преди 7 години)
Местни / Историята на Мария Христова
Е не мога да я разбера тая жена, "ходи си по екскурзии и почивки". Не може ли да се възползва от такива туристически удоволствия. За Кисьова иде реч.

antana, 09.12.2013, 22:13:37 (преди 7 години)
Местни / Историята на Мария Христова
"До колкото знам ревизия се прави от трима човека веднъж или два пъти в годината". ЗУЕС, №1, постановява, че "ревизия" се прави най-малко на 3 месеца от контрольор или контролен съвет. И този "съвет" контролира не само касата, а и изпълнението на взетите на Общото събрание решения. РЕКОХ.

antana, 09.12.2013, 22:10:00 (преди 7 години)
Местни / Историята на Мария Христова
а някой да е мислил, че "тази жена" или собственикът на апартамента, по-скоро последното, е можело да бъде принуден по "закона за ет. собственост" да заплаща вноските си по фонда за управл. и поддържане на общите части или другия фонд за ремонт и обновление. Щото тя може да не е собственик изобщо на отделната ет. единица. От видеоматериала се вижда, но това със сигурност следва да се докаже с оглед от вещо лице и протокол от него, че течът не идва от нейната баня...Някой да е погледнал какви са задълженията на общината в такива случаи като нейния. В цитирания от Димитрина закон няма клаузи за случаи, в които собственикът е със съмнителна ментална пригодност за стопанисване на апартамента си и общите части в сградата в която се намира същия апартамент. В коя сграда няма такива хорица.