Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Здравните вноски няма да се увеличават. Държавните..

Здравните вноски няма да се увеличават. Държавните служители сами ще пращат осигуровките си.

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 1363 пъти Времетраене: 01:35
Дата: 15.03.10, 20:30 Категория: Местни
Здравните вноски няма да се увеличават. Държавните служители сами ще пращат осигуровките си.
Коментари
#1 Guest , 16.03.10, 15:26 (преди 14 години)
Аватар Министърът на финансите се чуди откъде да намери пари за повишаване обема на здравните услуги - изпробва вдигане на здравните вноски с 25%, 10%-ов данък върху пенсиите, без да се съобрази, че това нещо го има в Швеция и Дания, но там минималните пенсии са 600 евро Ами г-н министър, повишете пенсиите на 1200 лв/месец, пък вземете десятък на тази сума. Бих желал да помогна на г-н министъра откъде може да набере средства за подпиране на позакъсалата ни икономика:

От т.нар. "заменки" на земи от вътрешността на страната с такива на морския бряг, г-дата Гриша Ганчев, Динев, Батков се облажиха доста солидно, купувайки земя по 2 лв/м2 при пазарна цена 1200 лв/м2, като Гр.Ганчев "закупи" 700 дка земя, а останалите двама - 120 и 100 дка. Ако те заплатят разликата до пазарната стойност, то държавата ще получи суми, както следва:

Гриша Ганчев: 840 млн. лева

Динев: 149 млн. лева

Батков: 100 млн. лева.

От Емил Диимитров за "заменките" пущинак - гора печалбата за държавата е 35 млн. лева.

т.е. общо 1,124 млд. лева. Г-да от МВР, г-да от Комисията Кушлев за незаконно забогатява-не, раздвижете се малко за прибиране на тази сума,но май ви е страх - нали търсите олигарси.
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: