Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Две новини има и при акробатиката. Едната - много..

Две новини има и при акробатиката. Едната - много добра но другата обаче е изключително неприятна

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 4723 пъти Времетраене: 04:55
Дата: 28.06.10, 21:04 Категория: Местни
Две новини има и при акробатиката. Едната - много добра но другата обаче е изключително неприятна
Коментари
#1 Guest , 28.06.10, 23:47 (преди 14 години)
Аватар Преди две години кмета абдикира от баскетбола, сега зарязва футбола,акробатиката е отдавна зарязана, така че това са резултатите от кметуването на великия ни новаченец. Жалко за тези деца , които са постигнали толкова много и сега остават без любимия си спорт,дори без да ги потупат по рамото.
#2 Guest , 29.06.10, 09:51 (преди 14 години)
Аватар Браво Пешо,така така!
#3 Guest , 29.06.10, 14:59 (преди 14 години)
Аватар Тренирах осем години акробатика, но както каза треньорката това не са нормални условия. Случвало ми се е зимата да нося термометър, който показва -16 / -18 градуса... случвало ми се е да ми пада до крака мазилка... При тази температура неможе да се трениера .. ръцете и краката ни буквално замръзват, а от това следва, че неможем да имаме силен хват защото просто не можем да стиснем и след това идват травмите.. Треньорката е направила толкова много за този спорт, положила е страшно много усилия и сега понеже в нашия град за спорт се взима само баскетбола, акробатиката замира, а ние сме донесли толкова много златни медали на Ботевград... Ние сме представяли страната на европейски и световни турнири, а сега всичко загина. Наистина много жалко.
#4 Guest , 29.06.10, 17:19 (преди 14 години)
Аватар Не забравяйте че кмета преди две години заряза баскетбола, и ако сега има отбор и успехи е въпреки кмета, други хора се заеха с издръжката на този спорт. Този кмет обича само себе си , харчи само за себе си и нищо друго не го интересува. За два мандата спорта в града се срина - няма да има футбол , няма да има и акробатика, няма да има и инвеститори които да се спрат в този град. Това е дело на Г. Георгиев.
#5 Guest , 30.06.10, 13:09 (преди 14 години)
Аватар Момичета, Добринке, получихте поздравително ръкостискане от кмета от телевизионния екран. Това ли е наградата за вашия всеотдаен труд.
#6 Guest , 03.07.10, 16:30 (преди 14 години)
Аватар мисляя че ее това .. Много щастлив
#7 Guest , 09.07.24, 10:36 (преди 3 седмици)
Аватар In https://geometry-dashonline.co , users take control of a square-shaped figure that moves automatically through several difficult levels. The basic goal is to get past these barriers and finish every level without crashing.
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: