Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Баскетболния отбор на Балкан бе надигран от Левски и..

Баскетболния отбор на Балкан бе надигран от Левски и загуби със 72-85

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 1516 пъти Времетраене: 02:47
Дата: 15.11.10, 20:52 Категория: Местни
Баскетболния отбор на Балкан бе надигран от Левски и загуби със 72-85
Коментари
#1 Guest , 15.11.10, 23:31 (преди 14 години)
Аватар Старши-треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов – Тити не спести своите суперлативи за публиката на Балкан след победата на „сините“ в Ботевград в събота вечер. Чрез поредното си емоционално изказване наставник номер 1 за 2009 година бе категоричен, че заради атмосферата и предаността на местната публика Балкан не трябва да излиза никога от елита.



„Нашият голям плюс в мача срещу Балкан беше, че те бяха с нагласата, че ще ни победят. Домакините обаче заслужават само адмирации за демонстрираното от тях на терена. В играта им нямаше страх, а освен това старши-треньорът Петър Клечков заложи на млади момчета от школата и то в моменти, в които имаше шанс Балкан да обърне мача, при евентуални наши грешки. Това направи публиката щастлива. Да не говорим, че каквато атмосфера има в тази зала и това, което аз почувствах в качеството си на треньор на противниковия отбор, ако зависи от мен Балкан ще има доживотно присъствие в елита. Има някакви такси за участие и т.н. Направо да ги освобождават от тях, докато баскетболът в България съществува. Балкан трябва да бъде за пример, как в един малък град играта с оранжевата топка носи радост и във всеки един мач публиката създава невероятна атмосфера. Това са фенове, които трябва да бъдат за пример. Един отбор се чувства добре, когато има верни привърженици, за които да играе. Баскетболистите на Балкан винаги правят всичко възможно, за да зарадват своите хора“, заяви Тити.



Източник: Sportal.bg
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: