Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Лесно ли се прекратява договор за ползване на..

Лесно ли се прекратява договор за ползване на телефонна услуга

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 3444 пъти Времетраене: 03:32
Дата: 22.11.10, 19:49 Категория: Местни
Лесно ли се прекратява договор за ползване на телефонна услуга
Коментари
#1 Guest , 23.11.10, 09:53 (преди 14 години)
Аватар ха-ха-ха изглежда има съдба! Г-жа Виткова се е сблъскала със същия непрофесионалист, на който тя подлага клиентите си. Само,че за разлика от нея някои си четат Общите условия. Със сигурност госпожата не е прочела не само общите условия на своя договор, но не е прочела и Общите условия на GENERALY, по които работи иначе мога да си обясня некомпетентността й единствено с глупост или склонност към измами.
#2 Guest , 23.11.10, 21:27 (преди 14 години)
Аватар ха ха ха...Незнам ти точно пшо какъв повод се изказваш,но Г-жа Виткова винаги е била компетента към клиентите си! Аз съм един от тях-изключително доволна съм от работата,която върши Г-жа Виткова! А за Такива като теб,които недоволстват постоянно мога да кажа само като си недоволен смени застрахователя! Усмивка

Благодарности Г-жо Виткова! Намига
#3 Guest , 25.11.10, 12:04 (преди 14 години)
Аватар Към #1

Ако сте бил недоволен/недоволна/ оплачете се,не е това начина да се криете анонимно зад подобни изказвания.Проверете как се изписва и името на Дженерали за да не се изложите някъде.И още нещо.Недоволни винаги ще има.Важно е доволните да са повече.

А аз съм!

И както каза #2 - сменете застрахователя.В града ни на всеки ъгъл има застрахователен офис.Успех!
#4 Guest , 25.11.10, 17:57 (преди 14 години)
Аватар Gospojata qvno si protivorechi,az sushto imam firma i imam akaunt men. imam vzaimootnosheniq samo s nego,toi e choveka koito otgovarq za men,kakvo e pravila v magazina na Vivacom!!!Hora ne razbrahte li che vivacom moje da predlaga po-skupa usluga,no kachestvena,az se podvedoh i pojelah da polzvam uslugite na Atlantis,no dokato bqh pri tqh nqmah stacionarni telefoni,vurnah se kum Vivacom i predpochitam da platq poveche,no da si polzvam slujebniq telefon!!!
#5 Guest , 25.11.10, 19:19 (преди 14 години)
Аватар Nali vivakom ima predstavitelstvo v grada.Estestveno e da se otide parvo tam.Az pak izob6to neznaeh 4e imam akaunt menidjar dokato ne otidoh v ofisa na vivakom.Ot tam mi kazaha.A i 2 meseca 4akam telefonen aparat ot tqh koito uj 6te6e da doide vednaga.
#6 Guest , 25.11.10, 19:24 (преди 14 години)
Аватар Служител съм на фирма която ползва услугите на Дженерали от няколко години.Искам да кажа че Г-жа.Виткова е не само компетентна но и много лъчезарен и отзивчив човек.Няма случай в който да не ми е помогнала и оказала съдействие.Предполагам че злословията за нея са опит не само да се попречи на нейния имидж а и на този на компанията която представлява.Благодаря и!
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: