Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Инсинуациите с дипломата на Красимир Живков са част от..

Инсинуациите с дипломата на Красимир Живков са част от атаките към властта

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 4214 пъти Времетраене: 03:09
Дата: 24.12.10, 19:58 Категория: Местни
Инсинуациите с дипломата на Красимир Живков са част от атаките към властта
Коментари
« предишна12следваща »

#11 Guest , 27.12.10, 22:12 (преди 14 години)
Аватар Другарю ЖИВКОВ, проститутките на ПИК-а имат повече достойнство от теб!

Жалък си!

Смее се
#13 Guest , 29.12.10, 01:42 (преди 14 години)
#14 Guest , 29.12.10, 20:24 (преди 14 години)
Аватар Смее се Смее се И софийският областен със съмнително висше Смее се Смее се

Добавена на: 14.12.2010 06:01

Брой 84

Управителят на Софийска област Красимир Живков е следващият правителствен чиновник със съмнително висше образование, след доскорошната шефка на фонд “Земеделие” Калина Илиева, установи разследване на “Десант”. Във всички официални документи, попълвани от него, г-н Живков декларира, че се е дипломирал през 1988 година в ММИ – Москва. Това е посочил и в биографията си на официалния сайт на

областната администрация на Софийска област.

В графата “образование” пише: “ММИ – гр.Москва – Русия, специалност История”. Годината на завършване не е обявена, но тя може да се види в друг интересен официален сайт – този на БСП.

Освен, че е посочен периодът на обучението му 1984-1988, там за областния управител на София има още една любопитна информация – че е пълноправен член на Столетницата. Никъде не пише да е връщал партийната си книжка. Това е и причината, като всеки социалист на отговорен пост, Живков да се ползва от лукса да притежава лична подстраница в рамките на партийния сайт.

Въпросното съкращение ММИ е всъщност абревиатурата на Московския младежки институт, който на руски се изписва като Московский институт молодежи.

През 1988, когато настоящият шеф на Софийска област твърди, че е завършил, обаче такъв институт не е съществувал. ММИ е основан едва през 1990. Но тогава, както и през целия 20-годишен период на съществуването си, никога не е имал специалност “история”. Репортер на “Десант” се свърза с ръководството на факултета по международни отношения, единственият, в чийто поток би могло да се изучава история. Служителка на факултета увери, че действително такъв предмет има, но не и специалност с подобно име. Какво тогава е завършил областният управител на София?

Проверка на “Десант” в Министерството на труда и социалното развитие на Руската федерация, което е основател на Младежкия институт, установи, че сградата, която това висше учебно заведение ползва в......



http://www.desant.net/show-news/21452/
#15 Guest , 29.12.10, 20:31 (преди 14 години)
Аватар Смее се Смее се Софийският областен и истината за неговата диплома Смее се Смее се



Добавена на: 21.12.2010 02:17

Брой 85

Софийският областен управител Красимир Живков се сдобил със съмнителната си диплома след една командировка в Русия. Това разкриха негови приятели, пред които той се хвалил с новия си документ. Миналата седмица “Десант” разкри, че Живков притежава диплома за висше образование от институт, който по време на неговото следване не е съществувал.

Областният е завършил Школа за млади космолоски кадри в СССР през 1988 със

специалност “История на ВЛКСМ (Всесъюзен ленински комунистически съюз на младежта) и съвременното младежко движение”. Но при назначаването си за управител на Софийска област обаче е представил документ за завършен ММИ – Московски младежки институт, който е основан едва през 1990 година.

Пред телевизия “Скат” Живков дори показа документа, твърдейки, че висшето училище, вписано в него, било същото като онова, което той бил завършил. Разследване на “Десант” установи, че става въпрос за две различни учебни заведения, регистрирани по различни закони. Единственото общо между тях е, че ММИ ползва същата сграда, в която някога се е помещавала комсомолската школа. Макар че с гласовете на БСП в НС учебните курсове в подобни комсомолски и комунистически школи бяха приравнени за завършено висше образование, самият факт, че Живков е учил комунистическа пропаганда, а не сериозни предмети, очевидно го е притеснявал сериозно. Затова преди години, когато БСП го издигна за кмет на Правец, той обяви на партийните активисти, че си бил загубил дипломата за висше образование. Малко по-късно, след една командировка в Русия, се завърна у нас с чисто нова диплома, издадена вече от ММИ....



http://www.desant.net/show-news/21485/



Абе, Красимире тия дето са завържили АОНСУ, да не би да им данат дубликат от Нов Българси Университет?!?!? Смее се Смее се
« предишна12следваща »

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: