Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Красимир Живков участва в днешното заседание на..

Красимир Живков участва в днешното заседание на министерския съвет

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 4016 пъти Времетраене: 49 секунди
Дата: 18.05.11, 20:27 Категория: Местни
Областният управител Красимир Живков участва в днешното заседание на министерския съвет, на което транспортният министър Александър Цветков е подал оставката си
Коментари
#1 van_helsing , 25.05.11, 00:59 (преди 13 години)
Аватар Охо, пак се е появил наш КраДльо с кривите къси крачета и крадливите ръчички!Ех, ама как те е подредил Павлин, дето казваш, че бил "за едно друго здравно заведение" в "Хрониките на частния град"!Пък нека да е за каквото и заведение...Впрочем, къде се беше загубил, бе КраДимир Василиевич, да не си бил на ПУЦ по ограмотяване? Подобрил ти се е правописът, "даскале" по "история".Казвали ли са ти, че вече няма жив човек в Ботевградско, който като говори за теб, да те нарича "Краси" или "Красимир" - всички ти викат "КраДльо" и "КраДимир"!!!Да знаеш, че ще ти купя риза, щото аз съм ти кръстникът. Само че трябва да я дам на шивачи и кроячи да я преправят в ръкавите - много са ти къси ръчичките. Къси, ама крадливи!
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: