Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Как областният управител Красимир Живков коментира..

Как областният управител Красимир Живков коментира резултатите от изборите в община Правец

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 4768 пъти Времетраене: 03:46
Дата: 02.11.11, 20:26 Категория: Местни
Как областният управител Красимир Живков коментира резултатите от изборите в община Правец
Коментари
#1 Guest , 02.11.11, 22:15 (преди 13 години)
Аватар Най-големият гост, който беше дошъл на 30 годишнината на Правец беше кмета на с.Трудовец, селският на Албена.
#2 Guest , 02.11.11, 22:30 (преди 13 години)
Аватар Имаме двама депутата от ГЕРБ от региона, които не се мярнаха по изборите в Правец, бяха дошли някакви колкото да не е без хич.

Чудя се и се питам: защо не пуснаха от ГЕРБ в надпреварата накой редови член ей така като да има някой и при това положение Гунински щеше да спичели с много висок % и най-важното нямаше да има дразги, лов на вещици пък и Нитов не заслужаваше това, като всеки човек и той си има проблеми и всичко това можеше да му бъде спестено.

Ако не беше той никакъв ГЕРБ нямаше да има в Правец.
#3 Guest , 02.11.11, 22:46 (преди 13 години)
Аватар Цако Бънчев и Ники в предишните избори бяха в листата на Живков, а сега единия клечи в София в парламента, другият бръмчи с въртолети и не им се занимава да правят собствена кампания и са се присламчили към ГЕРБ и Нитов, Вълканова и нея вече не харесват, защото човек трябва да а знае кога да се оттегли, защото става банална, Цайкова, както беше решила да се отдели щеше да вземе десетина гласа, я виж какво стана със съпруга и в Джурово, ами не го избраха, макар че той беше по-доброто за селото, но .... парата какво ли не прави.
#4 Guest , 03.11.11, 13:02 (преди 13 години)
Аватар Краси, Краси, Красиии хахаа май бягаш пред вятъра : ))) От 22 два града в София област в 13 изгубиха ГЕРБ. В Правец точно ти работеше против кампанията на ГЕРБ!!! От теб ли да искат помощ ??? Бъди спокоен в ГПЧЕ имат нужда от учители по история Плези се PP
#5 Guest , 04.11.11, 01:57 (преди 13 години)
Аватар Крадльо наистина да не бяга пред вятъра, а да си насяда парцалите, защото като областен управител няма право да оказва "помощ" по време на предизборната кампания.



Сигурно го сърби под лъжичката да покаже какво е научил в съветска Москва като пропагандист и агитатор, но... ако иска да се впусне в професионалното си поприще, ще следва да се откаже от мекото местенце на областен управител!



Дали му стиска?



Смее се
#6 Guest , 20.11.11, 15:36 (преди 13 години)
Аватар haha ha mnogo si ostarql be krasooo ima podmasen lik dreben i gadno izli4vane kato oblasten hqma ka4estva mijityrkaa i posajda kef 4e pe4eli guninski smjx Балкан 1 Бесен Тъжен
#7 Guest , 27.11.12, 00:16 (преди 12 години)
Аватар Реве или много тъжен Отегчен Чуди се Стрелка
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: