Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Днес общинският съвет на Правец прие Бюджет 2012

Днес общинският съвет на Правец прие Бюджет 2012

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 4669 пъти Времетраене: 59 секунди
Дата: 24.02.12, 20:26 Категория: Местни
Днес общинският съвет на Правец прие Бюджет 2012
Коментари
#1 Guest , 25.02.12, 01:33 (преди 12 години)
Аватар КОЙ Е шушумигата ЦАНЯ МАРИНОВ - Манаселския брус

/цитати из форумите в интернет/



Цаня Маринов го назначихме в данъчното в сектора относно контрол по издаване на касови бележки. Това беше длъжността, която му прилягаше, т.е. за неговите умения друго не можеше да се желае, просто това бяха неговите възможности. В тази структура той не можеше да се развива по простата причина - нямаше капацитет.Желанието му за властнически позиции, се прокрадваха по неистовото му желание да бъде управленец, за което все пак трябват и качества, които той не притежава.



Цаня манаселският брус наричаше Румен "зализания" а сега плътно до него, боже, боже какво човешко падение.



Цаня търси властова позиция, която да е добре обезпечена финансово и да не се налага да работи за нея.



Цаня Маринов-шушумигата сега драпа за постче, което да има следните параметри: 1. Да не се работи; 2. Да носи информация по възможност по-голяма, може да му помогне за нещо; 3. По някакъв начин да има влияние, чрез него върху възрастните хора по селата, което да му гарантира по-дълго оцеляване във властта и да не бъде изместен; 4. Ако може да не носи отговорност за последващите изпълнения на решения, но да участва активно в бъдещи облаги; 5. Възнаграждението и бонусити, за които впоследствие ще претендира да му се начисляват да са в размер по възможност максимален; Всичко това той го заслужава, защото тичаше и събота по време на деня за "размисъл",със ясната представа, че само това може..............



На едно от събранията, Цанко Маринов приказва що приказва и изведнъж пита: Пенке нали така? Обръща се, но за зла участ Пенка Ралчева не беше в залата, та ако го слага г-н Гунински на някаква блага работа, да му прикачи секретарка, хем да го ръчка в работата, хем тя да е лошата, а той добричкия и да се прави на света вода не напита.



Цаня Маринов или както го наричат шушумигата не се радва искрено на първия тур защо ли?



- Цанко Маринов се ослушва, защото не му се чува думата, а от сега нататък при Гуньо никак, защото той дава парите, Цаня само ще се кърши и потупва бабите по селата и пита как са зелето, доматите, краставиците , цветята – това го може.
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: