Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Защо живеем в нещастна държава. Какво ни прави..

Защо живеем в нещастна държава. Какво ни прави нещастни

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 2202 пъти Времетраене: 03:52
Дата: 04.04.12, 20:41 Категория: Местни
Защо живеем в нещастна държава. Какво ни прави нещастни
Коментари
#1 Guest , 04.04.12, 21:29 (преди 12 години)
Аватар Прави са децата
#2 Guest , 05.04.12, 19:52 (преди 12 години)
Аватар Живеем в нещастна държава защото си го заслужаваме! Роби които като дойдат избори гласуват с робската си съвест и определят съдбата на своите деца.
#3 Guest , 05.04.12, 22:04 (преди 12 години)
Аватар Ния сме ГАНЬОВЦИ.Тъп,прост народ.Защо не гледаме ние да сме добре,а гледаме комшията,колегата да е зле.Защото това е ГАНЬО,разбираш ли.На ГАНЬО/ВИЦА му дай клюки,интриги и да се присмива.Не се вижда,че ние сме същите като тези на които се присмиваме.А пък после се оплакваме,че ни е много работата,малко парите и т.н. т.н.Свинете тъпи прости се събират по 2-3,естествено за да се присмеем,но не виждаме колко сме жалки,долни и гнусни тлъсти пачаври недоклатени.Жал ми е да ви гледам гнусните физиономии.Правете СЕ*** и запушете устите си,изчадия на майката БЪЛГАРИЯ!!!До нови срещи ОВЧИ ГЛАВИ!!! Бесен
#4 Guest , 08.04.12, 12:04 (преди 12 години)
Аватар трябва да се научим да мислим като германеца той не си хвърля фаса на улицата;той слага найлон на ръката и събира лайното на кучето си ;което води.Там не се пуши никъде в заведенията`а ние роптаем срещу тази забрана.Когато започнем да мислим по друг начин`тогава ще бъдем добре
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: