Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Меглена Кунева представи екипа си в Ботевград

Меглена Кунева представи екипа си в Ботевград

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 2477 пъти Времетраене: 02:19
Дата: 12.10.12, 20:25 Категория: Местни
Меглена Кунева представи екипа си в Ботевград
Коментари
#1 Guest , 13.10.12, 00:55 (преди 12 години)
Аватар Нови лапачи! Честито!
#2 Guest , 22.11.12, 17:49 (преди 12 години)
Аватар Истински лъжи от Меглена Кунева-Пръмова!



"„Това е фамилията на съпруга ми, която аз не съм приела никога просто, защото така съм решила, защото в нашето семейство тоталитарни привички не съществуват”.

Това каза бившият еврокомисар и настоящ кандидат за нова политическа кариера Меглена Кунева - Пръмова в Деня на Европа, 9 май 2012 г., на среща с граждани на град Русе. Българските политици имат един, както се оказва, неизтребим недостатък - лъжат много. Ще продължават да го правят, докато това им се позволява и докато има избиратели, които не отчитат лъжите им и продължават да ги рециклират в политиката и властта. От няколко седмици бях наясно, че около тези твърдения на Меглена Кунева - Пръмова ще има скандал. Нещо повече - сигурен съм, че този скандал ще бъде голям, защото и лъжата в случая е голяма. Защото когато си бил депутат, министър и накрая еврокомисар се предполага, че ти си част от „меритокрацията”, т.е. част от публичните фигури, които поради заслуги и приемливи за обществото качества, вкл. морал и етика, си извървял пътя до такава позиция.



Така е в голяма част от нормалните, цивилизовани страни. Не, че и там няма като нашите майстори на опашати лъжи, но разликата е, че там хванат ли те в лъжа, вероятността да приключи политическата ти кариера е много голяма. Толкова голяма, че има сдържаща сила. За разлика от България. Тук българските политици са шампиони по лъгане. Лъжат в индустриални количества, казано иначе – лъжат колкото си искат. И така, какви са фактите".



http://frognews.bg/news_48733/Istinski_laji_ot_Meglena_Kuneva-Pramova/
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: