Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Общинският съвет вчера даде съгласие да бъде учредена..

Общинският съвет вчера даде съгласие да бъде учредена неправителствена организация "Зелен биологичен Ботевград”.

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 1728 пъти Времетраене: 03:18
Дата: 07.12.12, 20:04 Категория: Местни
Общинският съвет вчера даде съгласие да бъде учредена неправителствена организация "Зелен биологичен Ботевград”.
Коментари
#1 Guest , 08.12.12, 12:58 (преди 12 години)
Аватар Biologichen s tia himicheski i biologicheski otraviania ot okolnite zavodi, a izsichaneto na gorata i darvetata po ulicite na Botevgrad, a asfaltiraneto na trotoarite s kancerogeni izparenia prez liatoto, s taia istinski biologichno zarazna bolnica s naj-razlichni bioshampi, s ekologiata po ulicite na Botevgrad, s kancerogennite gazove na stroshenite koli po ulicite i uvelichenoto avtomobilno dvijenie?! Izobshto kade ia ekologiata v Botevgrad?! A vodata, koiato teche v cheshmite vi?! Ot biologichna , po-biologichna: razja, kal, bioedinici bacilonositeli, osobeno ekologichno e depoto za otpadaci i prerabotvatelnia zavod za otpadaci, ako e osashtestven, izobshto pazi Boje sliapo da progleda, iavno ima pak pari ot fondovete za kradene! Jalki gnidi kradlivi! Otkoga neadarnika Georgiev e ekolog?!
#2 Guest , 08.12.12, 13:21 (преди 12 години)
Аватар Iasno, toi konkretno si go kazva da "otvorim vrata" za niakolko firmichki da vzemat paricite. Egati i NPOtata, nepravitelstvenite ogranizacii ekologichni, v Evropa tova sa po-skoro sa asociiacii na grajdanite , a ne na firmichkite, za tiah ima drugi formi na finansirane, a naj-veche svobodnia pazar. A, shtom holandec e tuk e iasna i kartinkata, te kakvi ni li kitajci, izraelci, shvejcarci, holandci tarsiat evtina , za sega po-chista zemia ot zapadnata, za da si razvivat intenzivnoto zemedelie, vmesto da se stimulira mestniat fermer i malak bio-proizvoditel da iznasia na evropazara, nie pak shte si dadem zemiata na chijdenci, za da im e po-evtina dalaverata s vnosa na zemedelski stoki ot balgarskata zemia, otglejdani pod diktata na chujdenci i s tehnite smahnati metodi, vazpolzvajki se ot evtinata ni rabotna raka. Dalaverata e ot iavna po-iavna, mi koga horata shte se sabudiat i vmesto PSEVDO NEPRAVITELSTVENA OGRANIZACIA, kade go nepravitelstvenoto kogato mestnata vlast e chast ot sdrujenieto?! , se organizirat istinski grajdanski sdrujenia s blagorodna cel! Ama i infoto e tolkova pro, che zriteliat prosto si ostava prispan , ta chak do leene na salzi ot umilenie kam EKOLOGA GEORGIEV I SIE, koito daje niamat i smelostta da se afishirat! Oh, PSEVDO, PSEVDO demokracia i profanshtina, skrepena s prestapna krajba na publichni pari pod nosa na iznemoshtelia balgarin! Revnete bre, botevgradchani, kakav eko-proekt et remonta na stadiona, bloka za mladite semejstva? SHTO NE REMONTIRA BOLNICATA OBICHNIA VI KMET- selski prostak, koito kato govori edva li razbira smisala na terminite izpozvani v rechta mu! Eh, botevgradskata prostashtina kraj niama
#3 Guest , 08.12.12, 16:59 (преди 12 години)
Аватар Общинският съвет вчера даде съгласие да бъде учредена неправителствена организация "Зелен биологичен мутант-Ботевград”
#4 Guest , 08.12.12, 23:24 (преди 12 години)
Аватар Идиот!
#5 Guest , 10.12.12, 01:05 (преди 12 години)
Аватар пишете на български бе хора!
#6 Guest , 10.12.12, 11:59 (преди 12 години)
Аватар Ботевград няма как да стане зелен, защото е червен! Лош или много луд
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: