Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Д-р Георги Шуманов: две бебета загинаха в..

Д-р Георги Шуманов: две бебета загинаха в ботевградската болница само за три месеца

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Коментирани клипове (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 5244 пъти Времетраене: 04:43
Дата: 14.07.14, 19:36 Категория: Местни
Д-р Георги Шуманов: две бебета загинаха в ботевградската болница само за три месеца
Коментари
« предишна12345следваща »

#41 Guest , 21.07.14, 12:28 (преди 10 години)
Аватар Dr.georgieva nqma staj I opit. Naskoro si e vzela specializaciqta I vednaga q napraviha shef. Rajdah pri shumanov no si hodih na konsultacii vyv vraca I sofiq. Tuk mi slu6aha tonovete.
#42 Guest , 22.07.14, 11:51 (преди 10 години)
Аватар Това ги чака некадърниците,вижте този линк http://dnes.dir.bg/news/prokuratura-rodilka-desislava-manolova-17082748?nt=4
#43 Guest , 23.07.14, 18:46 (преди 10 години)
Аватар az shte sam s parvata jalba
#44 Guest , 16.06.15, 13:52 (преди 9 години)
Аватар В тази наша държава, всичко е по дефиниция . Жалко е , че се раждат мъртви бебета, жалко е че има мъртви родилки ... Раждането винаги е съпроводено с огремен риск. Важно е да попаднеш на специалист и да имаш доза късмет. Всъщност, то се отнася за всеки вид интервенция. Относно д-р Шуманов, моите отзиви са отлични. През далечната 97-ма година януари месец усатнових, че съм бременна. В трети месец посетих лекар - гинеколог , за да ме регитрира. Водеше ме като нормална бременност. В пети месец прокървих оскъдно. Пролежах в болница. Слагаха ми папаверин 5-6 дни. Гледаха ме на ефограф. Това се случва в сегашната МБАЛ "Д-р Иван Селимински". Наблюдаващ лекар - д-р Кузманова. Все ми казваше няма сърдечни тонове ,но е рано. В един момент решихме, че е излишен престоя във болницата. Наши близки ни свързаха с д-р Шуманов. След подробен преглед се установи, че не съм бременна. Касаеше се за "мола хидатидоза", така известната "гроздова бременност". Никакъв плод, а само хормони, мехурчета.... При едно забавяне и разпространение на тези мехурчета се стига до фатален край... Цяло отделение лекари в Сливен се изреди да ме преглеждат и никой не установи, че не съм с нормална бременност. Д-р Шуманов ми помогна в него случай. Направи необходимият кюритаж. Шест месеца след това забременях. През септември 98 година родих при д-р Шуманов. Всичко премина нормално и за детенце и за мен. Е как да кажа нещо лошо за доктора, при условие , че аз съм от многото благодарни и доволни от вниманието, което е проявил към нас.
#45 Guest , 16.06.15, 13:53 (преди 9 години)
Аватар В тази наша държава, всичко е по дефиниция . Жалко е , че се раждат мъртви бебета, жалко е че има мъртви родилки ... Раждането винаги е съпроводено с огремен риск. Важно е да попаднеш на специалист и да имаш доза късмет. Всъщност, то се отнася за всеки вид интервенция. Относно д-р Шуманов, моите отзиви са отлични. През далечната 97-ма година януари месец усатнових, че съм бременна. В трети месец посетих лекар - гинеколог , за да ме регитрира. Водеше ме като нормална бременност. В пети месец прокървих оскъдно. Пролежах в болница. Слагаха ми папаверин 5-6 дни. Гледаха ме на ефограф. Това се случва в сегашната МБАЛ "Д-р Иван Селимински". Наблюдаващ лекар - д-р Кузманова. Все ми казваше няма сърдечни тонове ,но е рано. В един момент решихме, че е излишен престоя във болницата. Наши близки ни свързаха с д-р Шуманов. След подробен преглед се установи, че не съм бременна. Касаеше се за "мола хидатидоза", така известната "гроздова бременност". Никакъв плод, а само хормони, мехурчета.... При едно забавяне и разпространение на тези мехурчета се стига до фатален край... Цяло отделение лекари в Сливен се изреди да ме преглеждат и никой не установи, че не съм с нормална бременност. Д-р Шуманов ми помогна в него случай. Направи необходимият кюритаж. Шест месеца след това забременях. През септември 98 година родих при д-р Шуманов. Всичко премина нормално и за детенце и за мен. Е как да кажа нещо лошо за доктора, при условие , че аз съм от многото благодарни и доволни от вниманието, което е проявил към нас. Поздрави от Твърдица Усмивка
« предишна12345следваща »

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: