Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » 19-годишна майка се оплаква, че лекарите в..

19-годишна майка се оплаква, че лекарите в ботевградската болница не са видели, че бебето й не се развива

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 4336 пъти Времетраене: 02:53
Дата: 18.07.14, 19:23 Категория: Местни
19-годишна майка се оплаква, че лекарите в ботевградската болница по време на консултациите, не са видели, че бебето й не се развива. Тя е родила преждевременно и бебето е само 700 грама
Коментари
« предишна345678следваща »

#71 Guest , 22.07.14, 20:06 (преди 10 години)
Аватар Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни изрази!
#72 Guest , 23.07.14, 00:34 (преди 10 години)
Аватар Mарге,не е баща ти,едва ли го интересува него.Да ти е живо и здраво детенцето,но извинявай как мислите да го гледате това дете в та мизерия.Ти съсипа баба си,не ти ли е неодобно да я мориш така.А твоито не беше бегане не беше чудо,сега и турчин докара.ка не те е срам.
#73 Guest , 23.07.14, 19:43 (преди 10 години)
Аватар Чудя се как си забременяла с тези запушени тръби,както казваш или не са те изпитали дали си наизустила репликите които са ти дали преди да излезеш пред камерата.
#74 Guest , 23.07.14, 21:36 (преди 10 години)
Аватар Mnogo mi e 4ydno mlada, gospojice koi ti plati za tezi kleveti sreshty doktor Doroteia Georgieva,zapoznata sam mnogo dobre s tvoiat sly4eia i pred niakoi hora samata ti si priznala cialata istina,ne ti li e savestno i neydobno za lajlivite dymi taka podlo izre4eni ot teb,gospodi kakva maika shte stavash i kakav primer shte davash,ne me razbirai pogreshno sardechno sajaliavam za sly4iloto se sas tvoiata rojda no sam VAZMOTENA OT LAJLIVITE TI POKAZANIA,moje bi si kazvash koia sam az ili koi 4e da te sadia,BADI CHESTNA PRED SAVESTA SI I PRIZNAI CIALATA ISTINA,zashtoto nali znaesh rano ili kasno vsichko izliza na iave.
#75 Guest , 23.07.14, 23:30 (преди 10 години)
Аватар Скъпа госпожо с коментар 74,не само Вие Сте запозната със случая на това същество,цяло село й се чуди.Не разбираме само от къде можа да стане такъв изрод.Но бъдете спокойна-решили сме да информираме Закрила не детето-нека идат и да видят как ще се гледа това бебе,защото и циганите не живеят така.Пък може и те да се самосезират?Естествено,че Сте права,госпожо с коментар 74 и 73 също,другото са глупости.
#76 Guest , 23.07.14, 23:40 (преди 10 години)
Аватар А и друго-тук са неграмотните пелтечения на личност,която няма дори основно образование срещу лекар,който за добро или лошо практикува в местната болница.За какво обвинение говорим?Да се научи поне да се изразява на български.Едва ли някога ще се насладим повече в кавички на нейните медийни,както се изрази изяви.Бих я посъветвала тихомълком да си забере детенцето,да й е живо и здраво и да му помага Господ с такива родители и да се омете я по Варна,я по Добрич,защото тук ще направим всичко възможно това дете да се гледа в нормални условия,но не и в средата,която са му приготвили.
« предишна345678следваща »

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: