Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Иван Гавалюгов и Георги Георгиев отиват на балотаж

Иван Гавалюгов и Георги Георгиев отиват на балотаж

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 1278 пъти Времетраене: 02:42
Дата: 27.10.15, 11:04 Категория: Местни
При 97 процента обработени секционни протоколи, резултатите показват, че Георги Георгиев води със 6109 гласа, което е 39.32 %, на второ място е Иван Гавалюгов, за когото са гласували 4197 избиратели, което е 27.01%.

Коментари
#1 Kupo_CnupoB , 27.10.15, 18:56 (преди 9 години)
Аватар

Хора събудете се и гласувайте в неделя за Гавалюгов ! Подтиснете разбираемото си отвращение от политиката и вземете решение и направете своя избор. Покажете, че съществувате вместо само да се оплаквате как никога няма да се оправим,защото вие също сте част от проблема като не правите нищо. Искам да ви стане ясно, че като гласувате намалявате шансовете на този, които не искате да виждате вече в кметството. Гласувайте ако ще и само, за да неутрализирате гласа на един купен циганин. Банално е отвсякъде, но изберете по-малкото зло,което и да е то според вас.Колкото по-малко от нас гласуват, толкова по-сигурно е нещата да си останат същите! Замислете се и вникнете в смисъла на “Когато отвратените не гласуват – отвратителните управляват” !
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: