Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » "Да избереш Трудовец"

"Да избереш Трудовец"

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Местни клипове (2 седмици)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 6957 пъти Времетраене: 27:04
Дата: 29.10.19, 23:08 Категория: Местни
филм за Еленко Иванов, кандидат за кмет на село Трудовец, от партия МИР
Коментари
« предишна12следваща »

#11 Положителния_коментар , 01.11.19, 16:21 (преди 4 години)
Аватар Радвам се когато млади и реализирали се професионално хора се опитат да заемат участие в местната администрация на родните си места, но един кандидат за кмет трябва да притежава добър изказ, а неговият е под всякаква критика (все пак е нормално за ИТ специалист). Трудно е някой да те вземе на сериозно като кмет и изобщо като професионалист, ако не можеш да се изказваш правилно и ти липсва харизма.
#12 Guest , 01.11.19, 20:26 (преди 4 години)
Аватар Всички искаме Трудовец да е приятно място за живеене,но Кметския стол е стол на думи.Иска се тичане,чукане по вратите на държавните учреждения,решаване на проблемите на съселяните.Който си представя кметската работа на бюро и от колата да решава проблемите на селото греши много.
« предишна12следваща »

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: