Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » ОИК Ботевград ще заседава на 27 декември по казуса за..

ОИК Ботевград ще заседава на 27 декември по казуса за отстраняване на кмета Иван Гавалюгов

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Коментирани клипове (2 седмици)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 750 пъти Времетраене: 11:12
Дата: 25.12.19, 21:19 Категория: Местни
Мнението на няколко наши съграждани
Коментари
#1 Guest , 26.12.19, 12:04 (преди 7 месеца)
Аватар Добре супер Иван е кмета той трябва да е градоначалника, младите го подкрепят. Супер и какво правим след нова година ,когато дойде вече неизбежният режим на водата в града ...тези същите хора не осъзнават ли по важният фактор а именно застрашаващият ни воден режим. За съжаление българският народ наистина изглупавя много през последните 30г...,както казва инж.Катя Ценева лесно се манипулира.Да трябва да се надигнат хората и да се извоюва общият интерес(доходи,условия на живот, развитие и образование на децата).За съжаление системата в ,коята живеем "пазарна икономика" нищо от това ,което изброих не зависи от градоначалника така ,че мислете ботевградчани и се борете за общият интерес не за личният.

Весели Празници!
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: