Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Повече от месец учителите преподават дистанционно..

Повече от месец учителите преподават дистанционно уроците на своите ученици, общуват с тях само по интернет и така трябва да ги оценяват

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 3210 пъти Времетраене: 03:23
Дата: 20.04.20, 18:40 Категория: Местни
Как се справят учителите с поредното предизвикателството
Коментари
#1 Guest , 20.04.20, 22:29 (преди 4 години)
Аватар Аре стига глупости. Това не е обучение. Даскалите си взимат заплатите, не вършат почти нищо, а цялата тежест за обучението пада въпху родителите. Това важи за почти всички държавни служители. Не ходят на работа или работят с намален персонал, а заплатите си им вървят. Да ги пускат платен или неплатен отпуск както се прави в момента в частният сектор. Все пак това са пари от данаците ни който отиват на вятара.
#2 gpivanova , 21.04.20, 15:26 (преди 4 години)
Аватар Уважаеми, Г-н/г-жо #1Guest,

би било чудесно и Вие да опресните знанията си по правопис,за да може да изразявате мнението си, пишейки грамотно и заставайки без срам с името си.

Моля, приемете градивната критика и уважавайте чуждият труд.
#3 Guest , 22.04.20, 14:01 (преди 4 години)
Аватар За моята неграмотност сте виновни вие дасълите Намига
#4 Guest , 22.04.20, 14:34 (преди 4 години)
Аватар tova e badeshteto
#5 Guest , 12.05.20, 22:36 (преди 4 години)
Аватар Ей,трява да има виновен, нали? Не може да си ти самият, че не искаш, не настоявяш! И разбира се, даскалите, може би дори и родителите ти, после приятелите, после обществото, после правителството, после глобалното затопляне, после жена ти/мъжа ти...Накрая и децата ти ще са ти виновни! А ти? Ти не се ли замисляш, че и ти си виновен за нещо, и че все чакаш някой друг да оправя нещата ти вместо теб?! Ами мръдни малко, научи поне правописа - в интерент има хиляди уроци. Точно тук, под видеото за Ива Цветанова, която дори и в София познаваме като всеотдаен учител, не трябваше да се изказваш, неграмотнико!
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: