Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » От началото на следващата седмица започва..

От началото на следващата седмица започва ваксинирането на обитателите в Домовете за стари хора

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 1490 пъти Времетраене: 05:34
Дата: 16.01.21, 12:52 Категория: Местни
В Ботевград обаче на нито един от обитателите на Дома за стари хора няма да бъде поставена ваксина. От вчера е вдигната и карантината Вижте защо
Коментари
#1 Guest , 19.01.21, 22:31 (преди 3 години)
Аватар Поредният театър на директорката и целият медицинският персонал!Колкото и да иска сега да се язиви,делата и показват обратното за обгрижване на възрастни хора в домовете за възрастни хора!
#2 Guest , 19.01.21, 22:40 (преди 3 години)
Аватар Вместо да и предоставяте трибуна да се изевява като компатентна за Ковид,попитайте я,защо избирателно тя и нейният едицински персонал,обгрижва само няколко потребители.Баба Стефка е една от тях,и е излязала само тя за лечение извън дома.На никой друг не му беше позволено.Дори персонала се движеше и работеше в противиес със заповедите на министри.Ако е лекар директоркаатнека каже ,защо възрстните потеребители са обгрижване избиратено,защо те са били с пневмония.?????Ще и отговоря,защото ги затвори три седмици,което е противозаконни,да не забравя ,че тя е над закона!Не спазване на закона и се нарушават човеки права по Конституция,се наказва от закона!
#3 Guest , 21.01.21, 13:47 (преди 3 години)
Аватар Кога сте били със специално облекло,госпожа фелшер???Бяхте само с престлчиците и нямахте дори и маски на лицата,начело с шефката ви ,като и казва Марияна.Безхаберната ви грижа доведе до смърта на хора без придружаващи заболявания.От 60 потребителя в дома за стари хора,колко са починали от март до декември 2020 година???Къде са ви 15 потребителя????
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: