Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Баскетболен клуб Балкан » Любителско видео, изготвено към песента на Иво..

Любителско видео, изготвено към песента на Иво Михайлов и Стальо Ангелов "Зелено-бели"

Вашата оценка:
* * * * * (0)
Добави Свали

Клипове в категория Баскетболен клуб Балкан (Всички)

Информация
Качил: kaloyan23 Видяно: 675 пъти Времетраене: 04:54
Дата: 03.01.24, 19:16 Категория: Баскетболен клуб Балкан
В изминалите дни аз Калоян Златев завърших изработката на едно видео, посветено на любимия на ботевградчани отбор - БК Балкан. Добре познатата на баскетболната общественост песен "Зелено-бели" беше моят стимул и моята основа, на която бяха редени кадрите от клипа, който публикувам в момента.

Впоследствие, след като завърших изработката на видеото, го споделих във фейсбук и се хареса много от привържениците на отбора. Реших да го споделя и тук в botebgrad.com, откъдето съм взаимствал и голяма част от кадрите. Качеството на видеото е малко занижено, за да се вместя успешно в допустимата тежест на материал, който мога да публикувам. Приятно гледане!
Етикети
Коментари
#1 Guest , 04.01.24, 19:08 (преди 4 месеца)
Аватар Балкан 1 Балкан 1 Балкан 1
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: