Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Маскеният бал на Марконис

Маскеният бал на Марконис

Вашата оценка:
* * * * * (3.3)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 4097 пъти Времетраене: 02:07
Дата: 19.12.08, 21:38 Категория: Местни
Маскеният бал на Марконис
Коментари
#1 Guest , 18.06.09, 18:11 (преди 15 години)
Аватар Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни изрази!
#2 Guest , 05.08.09, 22:34 (преди 15 години)
Аватар я нбе го обиждай бе
#3 Guest , 10.12.09, 13:51 (преди 15 години)
Аватар Една ГОЛЯМА поправка. Това се отнася към Димитринка, водещата на тъпите Ботевградски новини. Престани, г-жо, да говорите глупости, а вземете и се подгответе преди да си отваряте голямата уста. London Test Of English не е акредитиран от Cambridge. Всъщност централата на организацията, предлагаща този сертификат, е в Аржентина. Всеки може да прочете това на http://www.londontests.com.ar/contact.html А Вие Марконис с тоя сертификат само мамите хората. Учебните заведения, които признават LToE са новоизлюпени университетчета и колежи. Нито един от класацията "Top Universities in UK" http://colleges.indiaedu.com/top-universities-of-the-world/uk.html не е одобрил този смешен сертификат. Смее се
#4 Guest , 10.12.09, 17:54 (преди 15 години)
Аватар важаеми анонимко/анонимке (#5 Guest , 10.12.09, 13:49) ,

Никой никъде не е казал, че LTE са акредитирани от Кеймбридж. Това се отнася за FCE;CAE;CPE. И това (по-горе)е отразяване на промоция на изпитите на Кеймбридж. Четете и слушайте добре. А злобата Ви няма да Ви доведе повече ученици! Що се отнася до валидността на дипломите LTE, времето ще покаже. Нашите ученици повече от успешно издържат и двата вида изпити, така че злобарите ще си останат само със злобата.

ПС. Въпреки злите коментари, които постоянно изливате срещу Марконис, тази година учениците ни са повечеУсмивка



неанонимно: Николай Николов - Управител на "Марконис"
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: