Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Доктор Веселин Русинов закупи част от ботевградската..

Доктор Веселин Русинов закупи част от ботевградската болница

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 5332 пъти Времетраене: 03:18
Дата: 29.12.08, 21:06 Категория: Местни
Доктор Веселин Русинов закупи част от ботевградската болница
Коментари
#1 Guest , 30.12.08, 19:54 (преди 16 години)
Аватар Боже....бедните доктори.непрекъснато реват джипитата че са на ръба на оцеляването. Просто по-лакоми от тях не съм срещал.
#2 Guest , 02.01.09, 13:07 (преди 16 години)
Аватар № 1, след като не си в час, по - добре си мълчи.

Д-р Русинов купува на пазарна цена, в абсолютно явна и открита процедура, при хиляди неясноти във връзка с бъдещото развитие на извънболничното здравеопазване,с дългосрочни заеми и инвестицията му е изключително рискова. И му прави чест, защото е първият, който се опитва да направи една реална инвестиция не в областа на баничарството и хотелиерството, а в здравеопазването в общината и да създаде един истински модерен медицински център, от което ще имат полза и жителите на общината. Нека поне един от компетентните местни лекари остане тук, а на теб, № 1, като не ти харесва - намери си Джипи в София, да видиш какво значи наистина лакомия. Ако пък толкова искаш да се ровиш в приватизационните сделки на Общината - зарови се в ония, в които бяха допускани само определени участници, а на другите бяха създавани всевъзможни пречки за участие, където цените бяха намалени драстично и където купувачите се оказаха фирми с едни и същи съдружници и при които сделки всичките огромни суми се платиха наведнъж и кеш, а иначе официално по счетоводни отчети фирмите - купувачи са едва ли не фалирали?! Е, те в тия сделки № 1 , "има материал", както казваше любимият ти партиен и държавен ръководител Т. Живков!!! Ха-ха-ха! Бесен
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: