Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Емил Иванов изпрати подъръци за децата от Врачеш.

Емил Иванов изпрати подъръци за децата от Врачеш.

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 3485 пъти Времетраене: 01:21
Дата: 27.02.09, 20:43 Категория: Местни
По случай празника Баба Марта областният управител Емил Иванов изпрати подъръци за децата от детската ясла и детската градина във Врачеш.
Коментари
#1 Guest , 27.02.09, 22:36 (преди 15 години)
Аватар Toq pa Nikolai navsqkade Бесен i vse s toq kystum,toi my e ot bala,ne stiga 4e e slaab i ne my otiva ama se pravi na golem!taka po otvratitelen stava Смее се Много щастлив
#2 Guest , 27.02.09, 22:43 (преди 15 години)
Аватар s toq kystum navsekade,s nego 6te si ymre!Iska da stane kmet,koi 6te go izbere tova dete? Смее се te izbirat muje,s obrazovanie,da sa vte4enie s ne6tata a toi ni6to nz i ima samo sredno,do sega nikoi ne e staval kmet s sredno Смее се kade otiva toi moje bi Много щастлив golqm fantazior,to ako taka stava oxoooo da sa vsi4ki deca stana li kletove Много щастлив xaxaxaxax neka si me4tae Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се Смее се
#3 Guest , 02.03.09, 15:13 (преди 15 години)
Аватар Браво Павлине забрави че по изборите това нищежество Николай ти беше в опозиция и заедно с неговият идол Нено Ганчев бяха най- големите нещастници в надпреварата за кметове .само помисли Павлине че некадърници и измет във Врачеш колкото си щеш а селиозни хора малко. Тая госпожа Закинска също беше протеже на Нено Ганчев а сега с удоволствие ти ръкопляска и пее защото и се пълни джоба и се замазват очичките на децата със най обикновенни неща за празника. Подължавай все така Павлине и ще имаш много добър лекторат на симпатизанти и доброжелатели.“със Николайчо(Gei4eto)
#4 reset , 04.03.09, 08:53 (преди 15 години)
Аватар 3=завиждате за нещо а?гейчета са синчетата ти.
#5 Guest , 02.02.10, 21:36 (преди 14 години)
Аватар Намига Намига Отегчен Отегчен Отегчен
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: