Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Местни » Пътят Ботевград - Мездра не се почиства

Пътят Ботевград - Мездра не се почиства

Вашата оценка:
* * * * * (5)
Добави

Клипове в категория Местни (Всички)

Информация
Качил: petar68 Видяно: 3048 пъти Времетраене: 02:02
Дата: 18.12.09, 20:42 Категория: Местни
Пътят Ботевград - Мездра не се почиства
Коментари
#1 Guest , 20.12.09, 18:01 (преди 15 години)
Аватар Гнусно, отвратително! Пътят не го чистят по процедурни причини. Докторите не ни лекуват по процедурни причини със Здравната Каса. Полицаите не ни пазят по процедурни причини в отношенията си с Ръководството. Съдиите съдят в полза на пресъпниците по процедурни и законодателни основания. ДЪРЖАВАТА НЕ РАБОТИ ПО НЯКАКВИ – ВСЯКАКВИ, ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИЧИНИ – ОБЕКТИВНИ, СУБЕКТИВНИ, ПРОЦЕДУРНИ, ИНСТИТУЦИОНАЛНИ И ВСЯКАКВИ.

Единственото, за което може да се каже че работи е „блъскането по брашнения чувал” – събирането на данъци, такси, налози, проценти, осигуровки, задължителни застраховки. После започва хаоса на разпределяне на „Плячката” – вой, боричкане, ръмжене, хапене, беснеене. Глутницата помияри, които управляват държавната и общините делят награбеното.

Ще ми се да можех да застана лице в лице с помияра – държавен чиновник, отговорен за тази ПОРЕДНА гадост и преди да го зашлевя мръсно, циганската, да го питам:

- Абе, боклук, да ти ЕПМ, ти взе ли си заплатката бе гнас мръсна?!
#2 Guest , 21.12.09, 20:58 (преди 15 години)
Аватар mn dobre kazano te sa pomqri Усмивка
#3 Guest , 22.12.09, 00:06 (преди 15 години)
Аватар smart za pumqrite
#4 Guest , 22.12.09, 01:21 (преди 15 години)
Аватар Палав
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: