Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Информация за потребителя - van_helsing

Потребителско име:van_helsing
Име:Господин проф. Ейбрахам Ван Хелсинг
Статус:потребител / активен
Възраст:101 години
Регистриран на:20.11.08, 00:24 (преди 16 години)
Брой качени клипове:0
Брой коментари в клипове:26


Коментарите на van_helsing:


И с комуниста - бъдещ капиталистически милионер бай Васил Злакьов - Дракула се е снимал Муамар Кадафи!

Нов виц:Пуфи и баба Светла попитали Радио "Ереван":"Какво кара КраДльо Живковчето, Кольо Нитов, Цаня Маринов и Гуня да лижат толкова усърдно задника на бай Васил Злакьов - Дракула?Радиото тутакси отговорило:"Ами като близнат, пуска им паричка!"

Мнозина правчани ме питаха, от де е дошъл прякорът на др. Никола Нитов, та го наричат Кольо "Ивекото".Мисля, че като най-сведущ в правчанските потайности ще трябва да разясня. Така е честно!Този прякор, "Ивекото", иде от едноименната марка товарни автомобили. Заради една далавера по "продажбата" на такъв автомобил, собственост на Общинския народен съвет в Правец, направена от бай ви Васил Злакьов, Кольо насмалко щеше да лежи в панделата.

И така: В началото на 1989 г., без да е взето съответното решение на Изполкома на ОбНС, др. Васил Злакьов нарежда еднолично на секретаря Кольо Нитов да бъде продадено въпосното "ивеко" на частно лице. Така и става. След промените обаче историята излиза наяве. Тогава Кольо, за да отърве от затвора своя ментор бай Васил, подправя едно от решенията на Изполкома и включва в него като точка от дневния ред продажбата на въпросното "ивеко". Вместо обаче да се потули, далаверата се "разсмърдява" още повече. Кольо е обвинен в съставянето на документ с невярно съдържание и е осъден на 4 години лишаване от свобода на първа инстанция.

В крайна сметка обаче вилите, парцелите и другите облаги, осигурявани от благодетеля му Васил Злакьов на разни висши ръководители, помагат и на двамата да се измъкнат от справедливо възмездие!Такава е историята на Кольо "Ивекото" - верният кадър и слуга на правешкия феодал-помешчик и комунист-милионер Васил Злакьов Петков...

van_helsing, 10.12.2010, 21:54:31 (преди 14 години)
Местни / Кауфланд отвори врати в Ботевград
Една тъмнина, бъзак, бурен и връбаляци!

Тази станция не е направена ние да пием, а е направена Дракула да смуче!Затова НИКОГА няма да заработи.