Потребителски вход

Запомни ме

Botevgrad.com

Информация за потребителя - van_helsing

Потребителско име:van_helsing
Име:Господин проф. Ейбрахам Ван Хелсинг
Статус:потребител / активен
Възраст:101 години
Регистриран на:20.11.08, 00:24 (преди 16 години)
Брой качени клипове:0
Брой коментари в клипове:26


Коментарите на van_helsing:


КраДимир Василиевич Живковски...не е нужно да се казва нищо повече!

Га баща ти Васкоте ЖивковСКИ си смени фамилията, за да ползвате облагите от името на бае Тошо друга песен пеехте!Море, ако те докопам некъде с едно дръво... че като те опаля през крачетата - ще ти ги изправа на бърза ръка!Боклуци ниедни!И престани да си кривиш джуките като говориш, маймуно!

Охо, пак се е появил наш КраДльо с кривите къси крачета и крадливите ръчички!Ех, ама как те е подредил Павлин, дето казваш, че бил "за едно друго здравно заведение" в "Хрониките на частния град"!Пък нека да е за каквото и заведение...Впрочем, къде се беше загубил, бе КраДимир Василиевич, да не си бил на ПУЦ по ограмотяване? Подобрил ти се е правописът, "даскале" по "история".Казвали ли са ти, че вече няма жив човек в Ботевградско, който като говори за теб, да те нарича "Краси" или "Красимир" - всички ти викат "КраДльо" и "КраДимир"!!!Да знаеш, че ще ти купя риза, щото аз съм ти кръстникът. Само че трябва да я дам на шивачи и кроячи да я преправят в ръкавите - много са ти къси ръчичките. Къси, ама крадливи!

КраДимир Живковчето доста се притеснява да не му вземат кокала с новото териториално деление на страната.КраДльо, не бой се от новото!Кокала ще го изпуснеш още в края на годината - с тоталния провал на новата ти партия-кърмилница, мутиралият филиал на старата ти хранилка БКП - ГЕРБ!

Кольо, много думи изрече, но НИЩО не каза.Е, то и не можем да очакваме повече от теб - толкова си можеш...